| Bitmiş Sevdalara | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ibrahim_akkaya Admin
Mesaj Sayısı : 309 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Puanı : 10004155 Rep Puanı : 1666 Kayıt tarihi : 14/07/09
| Konu: Bitmiş Sevdalara C.tesi Eyl. 26, 2009 1:01 pm | |
| AŞk Diye Birşey Yokmuş...
Fazla emek.. Fazla değer zararmış.. Her şey yalanmış aşkta yaşananlar yaşanmamış sayılırmış.. Zaman gelip silermişiz biz hatıraları.. geriye bir gözleri kalırmış..
Hani görmedikçe özlersin derler ya o da yalanmış.. Seni günlerce beklediğimde anladım..
Hani ağladıkça unutursun derler ya o da yalanmış.. Her gece ßaşımı yastığa koyup ağladığımda anladım..
aşık olunca insanın gözü bir şey görmezmiş.. ayakları yerden kesilirmiş.. derler ya oda yalanmış.. aşk acı çekmek ağlamakmış.. Bana sırtını dönüp gittiğinde anladım..
Hani "aşkın bittiği yerde nefretin başlar " derler ya doğruymuş.. $imdi senden nefret ettiğim için anladım.. *Hani çok özlersin.. değer verirsin.. onsuz nefes alamazsın derler ya bir anlıkmış.. gelip geçiyormuş her şey.. şimdiki mutluluğumda anladım..
Hani onla her şey tozpembe.. dünya güzel.. aşk güzel.. onsuz dünya karanlık derler ya oda bir anlıkmış.. Sonraki gülmelerimde anladım..
Hani herkes der ya ilerde bunları hatırlayıp güleceksin.. diye bir tek bu doğruymuş.. şimdi sana gülüp geçiyorum.!! " Mutluyum! " oradan anladım.!!!
*alıntı. | |
|
| |
ibrahim_akkaya Admin
Mesaj Sayısı : 309 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Puanı : 10004155 Rep Puanı : 1666 Kayıt tarihi : 14/07/09
| Konu: Geri: Bitmiş Sevdalara C.tesi Eyl. 26, 2009 1:36 pm | |
| Sen Bu Şiiri Okurken
Sen bu şiiri okurken Ben çoktan bu şehirden gitmiş olacağım Artık ne özlemlerimi duyacaksın bıçak yarası Ne de telefonların çalacak gece yarısı Ve bu zavallı yüreğim olmayacak artık Kaprislerinin hedef tahtası... Seni sana Beni bir akıl hastanesine Bırakıp gideceğim bu şehirden
Nasılsa kavuşamadım sana Nasılsa dudaklarının kıyısına varamadım Nedense bütün çıkmaz sokaklar adresim oldu Ve nedense bütün kırmızı ışıkları üzerime yaktın Ne yaptımsa Bir türlü sana yaranamadım Artık adressiz Işıksız Ve öylesine ıssızım Dünlerin kadar eskiyim Verdiğin acılar kadar paslıyım İşte çıkıp gidiyorum hayatından Nasılsa fark etmez senin için Belki çok şanslı Belki de en yaşlıyım... Artık Pusulam hasreti Saatim yalnızlığı Ve takvimler sensizliği gösteriyor bana Neylersin Yolcu yolunda gerek Belki bundan sonra Belki senden sonra Adam olur bu “asi yürek” Ve dersini alır da bu sevdadan Bir daha Boyundan büyük denizlere Asılmaz kürek
Yarın bu saatlerde Ben yollarda olacağım Sen kimbilir kaçıncı uykunda Masal mavisi bir rüyada Ve elbette o korsan yüreğin Yine pusuda Oysa İlk defa sesimi duymayacaksın Sitemlerin sahipsiz Soruların cevapsız kalacak Belki ilk defa içini kemirecek yokluğum Tanımadığın bir koku içini saracak Ve ilk defa kendinle hesaplaşacaksın Ne oldu? Ne oluyor? Ne olacak? Sonra Bir gözün kör Bir kulağın sağır Bir ayağın kırık Bir kolun kesik Düşeceksin yollara Yani baştan başa yarım Yani baştan başa eksik Bütün duvarlar üstüne yıkılacak Belki ilk defa “Unutuldum” diyerek için sızlayacak Ve sen bu şiiri okurken Ayrılığımız çoktan başlamış olacak Belki de son tesellin Sana yazdığım “bu son şiir” olacak Ve kimbilir Unutulmuş bir gecenin tam ortasında Başucundaki bir radyoda Uykusuz bir şair yüreğini çınlatacak Ve bir daha fısıldayacak kulaklarına Sana adanmış bu satırları
“Bütün şehirler uyur İstanbul uyumaz Ve birgün Bütün sevenler unutur seni Ama bu “şair yürek” ASLA UNUTMAZ...”
Ahmet Selçuk İlkan | |
|
| |
ibrahim_akkaya Admin
| Konu: Geri: Bitmiş Sevdalara C.tesi Eyl. 26, 2009 1:36 pm | |
| Mahrumiyetin kadar Mahcubiyetin de sardı beni
Uzun yola çıkış hikayeni Ve içimdeki binlerce yabancı sesi. Bastıramadım Ben, içimdekini haykıramadım.
Biliyorum yalnızdı hikayem Kovulmuşum bir kere
Kovulacak kadar Rabbin yanından Ve sevgini bastırmışken iki bacak arana Sana mı yüklediler bütün bunları Sana mı vurdular bu kadar yükü Sana mı küfredecek Şeytan Yoksa sana mı minnettar olacak?
Tut ki tufan olmadı, Tut ki sen de yabancısın Denizler kabarırken Fırtına koparken gökyüzünde Gemin de yok Yalnız bir iz süremezsin yeniden Tut ki senin de asan yok
Mahrumiyetin kadar Mahcubiyetin de garip.
Farkında değilim Varamadım bunun sırrına Künhüne desem bu da olur Ayrılık sancısı girince kaburgalarıma Ve göğsüm daralınca vuslat yangınında Çöller kadar kızgın Kutuplar kadar soğuk bir mahrumiyet ve mahcubiyet.
Mahrumiyetin kadar Mahcubiyetin de soğuk Farkında değilim Varamadım bunun sırrına. Coşkun Otluoğlu
| |
|
| |
ibrahim_akkaya Admin
| Konu: Geri: Bitmiş Sevdalara C.tesi Eyl. 26, 2009 1:37 pm | |
| DÜNYAM ZİNDAN
Ben daha beklerim böyle giderse, Bu kader hep böyle devam ederse. Zincirle kolumdan her gün çekerse, Dünyanın zındandan farkı mı kaldı.
Durmuyor elimde bir can durmuyor, Her gelen gidiyor canım olmuyor. Bu hayat ömrümü benden alıyor, Dünyanın zındandan farkı mı kaldı.
En çok yanan ben miyim bilmiyorum, Yokluğun tek sahibi ben miyim, Hep ben ölecek miyim. Bir adım atışımda anında çöküyorum, Dizlerde dermanım takatim kalmadı, Dünyanın zındandan ne farkı kaldı.
Ortaya koyduğum yürektir,yürek, Sevda adına,sevmek adına verilmiş emek. Zalimliğe ne gerek, Vicdansız olmak ne demek. Ağız tadıyla bir yar sevmek kısmet olmadı, Dünyanın zındandan ne farkı kaldı.
Oyun bozanlar gibi sevgili olunca, Bir seven yüreğe böyle acılar koyunca. Feryadım dağlardan, Yedi iklim öteden duylunca. Sevda dediğin şeyin anlamı olmadı, Dünyanın zındandan ne farkı kaldı.
Uykusuz gözlerim sabah bekliyor, Sabaha umutlar tek tek eriyor. Vefasız alemde giden gelmiyor, Dünyanın zındandan farkı mı kaldı.
Ey zalim sevgili sensin sebebim, Gelip de gönlüme sevip girmedin. Bana yaşamaya fırsat vermedin, Dünyanın zındandan farkı mı kaldı. Orhan Özçelik
:Off: :Off: | |
|
| |
ibrahim_akkaya Admin
| Konu: Geri: Bitmiş Sevdalara C.tesi Eyl. 26, 2009 1:38 pm | |
| Ayrıldığımız O günden bu yana Bütün takvim yaprakları sanki sözleşmişçesine Üzerime üzerime düşüyorlar bir bir Acımasızca Yığılıp kalıyorum altında rakamların Cansız nefessiz Hiç bir tarife uymaz bu sancılı bekleyiş Kurşun yemiş bir beden sanki uykularım Delik deşik... Hangi yana dönsem sen kokuyor kırmızı yastık Yatağın sol yanı hep boş hep sensiz Yastığınsa hala çukur hala sırılsıklam Gözyaşlarımla Hangi söz tarif edebilir yokluğunun matemini Bir bilebilsem Hani hep derdin ya 'Gidersem döndüremezsin geri' Haklıydın; gururumdan gitme deyip Durduramadım seni Karabasanlarla boğuşuyorum aşsız uykusuz Şafak bekçisiyim nöbetlerde titrek ve çaresiz Uyku yarı ölüm diyorlar Ben zaten ÖLÜYÜM Sensiz....
(26-04-2009)
Azade Akbin Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et | |
|
| |
ibrahim_akkaya Admin
| Konu: Geri: Bitmiş Sevdalara C.tesi Eyl. 26, 2009 1:39 pm | |
| Sen Gittin Ben Bittim Gittin… Günden güne kısaldı gündüzlerim Zoraki gülümsemelerim Ölüme atılan birer çizik şimdi Aldığım soluk Son’a doğru atılan adımların en keskini Bastığım yerden kesiliyor tabanlarım Gelemiyorum kapalı gelişlerim Gülüşlerin hançer darbesi Biliyorum sen de üzülüyorsun benim gibi…
Gittin… Ellerim çok çaresiz Titremelerini özledim hücrelerimin Dondum, öylece izledim hayatımdan geçişini Kalbimin sıkışmışlığından yoruldum Bir çağ yangını sardı Mahşeri şimdi düşlerimin…
Gittin… Gelişinden kısaydı gidişin ve kesin Ve keskin Gözlerime yerleştirdin Yokluğunun, yoksunluğumun resmini Açıp kapadıkça dökülecekler Paramparça yeşili güllerimin…
Gittin… Şakaklarımdan kanıyorum Şah damarımdan sızıyor sellerin Ben sensiz bir tufan oluyorum Söndürdüm bütün çıraları Yakıyorum harelerini gözlerimin
Gittin… Daha dün değil miydi? Gelebilme ihtimallerimi sergileyişim Daha dün değil miydi? Seninle doğmuştu güneşim Daha dün değil miydi? ‘Yaşarken Seni! ’ yazdığım Ben artık durmaksızın kanarım…
Gittin… Canım çok acıyor Canımsın dedim bir kere sana Canımdan can alacağın gelmemişti hiç aklıma Hiç bu kadar susmamıştı dilim Gözbebeklerim yanıyor Dirhem dirhem çekiliyor etlerim Neleri götürdü gidişin Kökleri üşüyor düşlerimin
Nelere gebe gidişin Gerisini sen düşün!
Sen gittin! Ben düştüm kenarlarımdan... Burcu Bir :Off: | |
|
| |
ibrahim_akkaya Admin
| Konu: Geri: Bitmiş Sevdalara C.tesi Eyl. 26, 2009 1:39 pm | |
| git....
herzaman yanlız bıraktığın gibi git ben kendimle savasırım sustururum senden kalan parcalanmıs yüreğimi silerim gözyaslarımı kendim herzmanki gibi tek basıma ağlarım sen git dokunma ne bana ne umutlarıma sensiz hayallerime sahiplenmediğin bana dokunma yalanmıs sevginde herseyin gibi sözlerin ellerin gibi
git....
ben bakarım basımın caresine merak etme senden baskası giremez gönlüme kimseyi sevmem senin gibi delicesine
ve
kimse beni üzemez kimse beni yasarken öldüremez gözlerimden yas yerine kan akıtamaz
sen gibi.....
En son ibrahim_akkaya tarafından Paz Ekim 04, 2009 12:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
ibrahim_akkaya Admin
| Konu: Geri: Bitmiş Sevdalara C.tesi Eyl. 26, 2009 1:40 pm | |
| | |
|
| |
ibrahim_akkaya Admin
| Konu: Geri: Bitmiş Sevdalara C.tesi Eyl. 26, 2009 1:42 pm | |
| Demek gitmek istiyorsun, Hadi git öyleyse. Var git yolun açık olsun. Düz olsun yokuşların, Tozdan, çakıldan, dikenden, Tuzaklardan arınmış, Gökyüzü kadar mavi, Ve emin olsun yolculuğun…
Kal demem neyi değiştirir-ki ? Sen benden, yüreğimden gideli, Öyle çok zaman geçmiş-ki. Dönüp bakma bile geriye, Son bir söz dahi söyleme, Ve asla gitme dememi bekleme, Sadece git, gitmek istediğin yere, Uğurlar olsun gitmek isteyene…
Ben yine sensizliğimde, Hasret türküleriyle avunur, Özlem şiirleri yazarım sana. Arada bir serzeniş olur, Buruk mısralarımda. Ama ah etmem asla, Lanet okumam sana…
Öyle ya sevdim ben seni, Sen buna inanmasan da. Yarı yolda bırakıp, Kaçmış olsan da, Tek kem söz, beddua etmem, Bu yakışmaz bana. Çünkü ben bir kez, Sevgi-lim dedim sana…
Yazıyorum işte öylesine, Sen bakma bana. Okuyan, yazan, bir insan bıraktın Zamansız gidişinle. Ben gittiğine değil sevgi-li, Ben yaşadıklarımıza değil sevgi-li, Yaşayamadıklarımıza hayıflanıyorum…
Hatırlıyormusun ? Ne hayallerimiz vardı. Küçük bir bahçemiz, Bir de köpeğimiz. Manolyalar, sümbüller, Sevdiğin her renkten güller. Mutluluk, huzur, tüm güzellikler, Evimizde bunlar olacaktı. Hayatın kalanı böyle yaşanacaktı, Ve asla ayrılık olmayacaktı…
Oysa şimdi gidiyorsun sen, Hadi git artık, Kal demeyeceğim sana. Unutalım hayallerimizi, Unutalım gitsin yaşananları, Unutalım maviyi, yeşili, Unutalım bu büyük sevdayı. Sen var git yoluna, Ben sensiz günlerime döneyim. Yaşıyormuş gibi görünüp, Yavaş, yavaş öleyim…
| |
|
| |
Dj Koray Admin
Mesaj Sayısı : 382 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Puanı : 158999 Rep Puanı : 1401 Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Bitmiş Sevdalara C.tesi Eyl. 26, 2009 6:07 pm | |
| | |
|
| |
Dj T.K Süper Üye
Mesaj Sayısı : 155 Yaş : 30 Nerden : İsTaNBuL Puanı : 898 Rep Puanı : 700 Kayıt tarihi : 23/07/09
| Konu: Geri: Bitmiş Sevdalara Ptsi Eyl. 28, 2009 2:17 pm | |
| paylaşım için saol aga :ok: | |
|
| |
DJ Tuncay Admin
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Nerden : İstanbul Puanı : 10002248 Rep Puanı : 949 Kayıt tarihi : 11/03/09
| Konu: Geri: Bitmiş Sevdalara C.tesi Ekim 03, 2009 7:46 pm | |
| | |
|
| |
Dj Koray Admin
Mesaj Sayısı : 382 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Puanı : 158999 Rep Puanı : 1401 Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Bitmiş Sevdalara Paz Ekim 04, 2009 4:12 am | |
| hehe EN iyisi boğazdan atla hem adrenalin olur hehe | |
|
| |
ibrahim_akkaya Admin
| |
| |
kun21 Normal Üye
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 35 Puanı : 176 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/11
| Konu: Geri: Bitmiş Sevdalara Perş. Mayıs 26, 2011 10:33 am | |
| | |
|
| |
| Bitmiş Sevdalara | |
|